Galatasaray'da Morutan forma bekliyor!..
Galatasaray'da yeni transfer Morutan bugün Kasımpaşa karşısında görev bekliyor.

Haziran ayında topbaşı yapan ve 3 hazırlık maçıyla yeni sezona giren Galatasaray, üst üste yaptığı karşılaşmaların sonuna geldi. 21 Temmuz'dan bugüne 6'sı Avrupa, 2'si lig olmak üzere 8 maça çıkan Cimbom, milli ara öncesi son sınavını Kasımpaşa'ya karşı veriyor.
UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı başaran sarı-kırmızılılarda moraller yüksek. Lige kayıpsız başlayan Galatasaray, Kasımpaşa'yı da mağlup edip milli araya sıkıntısız girmeyi hedefliyor. Ancak ilk iki maçından 4 puan çıkaran ve mağlubiyet görmeyen Kasımpaşa'yı devirmek hiç kolay olmayacak gibi gözüküyor.
Aslan'da zorlu randevu öncesi 3 eksik bulunuyor. Kırmızı kart cezalısı Marcao, sakatlığı bulunan Arda Turan ve lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan yok. Cimbom'un son transferi Olimpiu Morutan'ın ise lisansı çıktı ve görev verilirse forma giyebilecek.
Sarı-kırmızılılar ligde geçen sezonun son 6 haftası ile bu sezonun ilk 2 haftasında oynadığı müsabakaları kazanarak 8 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Galatasaray, ayrıca ligdeki son 11 maçında rakiplerine mağlup olmadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
