Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova maçı hedefi
Galatasaray, tekrar halinde Lokomotiv Moskova maçının 25 Kasım'daki Marsilya maçında sonra oynatılmasını isteyecek

Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçtaki kural hatası iddiası gündeme otururken, sarı-kırmızılılar, kural hatasından dolayı UEFA'ya başvurmuştu.
Karşılaşmanın hakemi Sandro Scharer'in, Lokomotiv Moskova forması giyen Zhivoglyadov'a, Kerem'e faulü sonrası 91.08'de ilk sarı kartı göstermesi, 92.22'de çıkan arbedede de yine kartını çıkardığı kamera görüntülerine yansıdı. Bu durum Rus basını tarafından gündeme getirilirken, sarı-kırmızılı kulüp, konuyla ilgili UEFA'ya gitti. Sarı-kırmızılılar, hükmen galip sayılmalarını, bunun kabul edilmemesi durumunda maçın tekrarını istediklerini bildirdi.
NE ZAMAN OYNANACAK?
Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray, tekrar halinde bu karşılaşmanın 25 Kasım'daki Marsilya maçında sonra oynatılmasını isteyecek. Böylece Cim-Bom, Moskova maçında kayıp olarak gördüğü 2 puanı telafi edebilecek.
Sarı-kırmızılı profesyoneller, gerekli dosyayı hazırlayıp, hemen itirazlarını iletti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı

Wolves'tan tarihi seri: Pereira ile 55 yıl sonra gelen rekor!

Chelsea, 10 dakikada geri döndü!

Manchester United, Wolverhampton karşısında kaybetti!

Arsenal'den ligde iki hafta sonra galibiyet!

Ajax'ın serisi 14 maç sonra sona erdi!

De Bruyne: "Hala bu seviyede oynayabilirim"

Xabi Alonso'ya karşılık Arda Güler!

Real Madrid taraftarı, Arda'yı bırakamıyor!
