Galatasaray'ın 'nöbetçi'si Henry Onyekuru
Henry Onyekuru yedek soyunduğu Gaziantep ve Kayseri deplasmanları da ikinci yarıda sahne aldı ve dört golle fark yarattı. Kerem Aktürkoğlu, Hatayspor ve Ankaragücü maçlarında kenardan gelip iki gol attı.
Takvim

Fotoğraf : AA
Süper Lig'de 30 maçta toplam 61 kez ağları sarsan Galatasaray bu gollerin 9'unu kulübeden buldu.
Oyuna sonradan giren isimler sadece 7 maçta skoru değiştirdi. Onyekuru yedek soyunduğu Gaziantep ve Kayseri deplasmanları da ikinci yarıda sahne aldı ve dört golle fark yarattı. Kerem Aktürkoğlu, Hatayspor ve Ankaragücü maçlarında kenardan gelip iki gol attı.
Farklı kazanılan Denizlispor maçında son bölümde şans bulan Sekidika tabelaya etki etti. Babel ve Mohamed ise 11'de olmadıkları Gençlerbirliği ile Başakşehir maçlarının son anlarında kazanılan penaltıları gole çevirdi.
Galatasaray sezon boyunca yedek oyuncularından akan oyunda 7, penaltılarla birlikte 9 gol katkısı alabildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
