Galatasaray'ın Tunus'tan sürpriz hedefi
Yeni sezon transfer hamlelerine başlayan Cimbom, 6 ve 8 numarada oynayabilecek bir isim arıyordu. Galatasaray aradığı futbolcuyu Tunus'ta buldu: Mohamed Ali Ben Romdhane.

Orta sahada Younes Belhanda ve Gedson Fernandes'i kaybeden Galatasaray sürpriz bir transfere imza atabilir. Sarı-Kırmızılılar Mustafa Muhammed'in ardından orta sahaya bir başka Mohamed'i getiriyor.
Kulübeye Aytaç Kara hamlesinde bulunan sarı-kırmızılı takımın orta sahasına ilk 11 düzeyinde düşündüğü takviyenin Mohamed Ali Ben Romdhane olduğu öğrenildi.
Ara transferde Mustafa Muhammed ile forvet hattını güçlendiren ve Kuzey Afrika pazarına giriş yapan Aslan, aradığı 6-8 numarayı Tunus'ta buldu.
MİLLİ TAKIM FORMASI DA GİYİYOR
Esperance takımında forma giyen 21 yaşındaki oyuncu listenin ilk sırasına yazıldı. Sarı-kırmızılı idareciler, kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Mohamed Ali Ben Romdhan için için yazılı teklifini sundu.
Ülkesinde geleceğin yıldızı gözüyle bakılan genç yetenek, ön libero, 8 ve 10 numara pozisyonunda görev yapabiliyor.
Galatasaray, Tunus Milli Takımı'na da çağrılmaya başlanan 1999 doğumlu Mohamed Ali'yi uzun süredir takip ediyor ve transferinde şartları zorluyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı

A.Bilbao, Şampiyonlar Ligi'ne koşuyor

Eric Bailly, Villarreal'i yaktı

Genoa - Lazio: 2 kırmızı kart, 2 gol, 3 puan

Parma, 6 haftalık hasretini Juve ile bitirdi!

Barcelona'ya 3 puan Dani Olmo'dan!

Manchester City, 90+4'de güldü!

Şampiyon PSG'nin 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi!

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi
