Guardiola: "İnsanlar çok kolay sanıyor"
Josep Guardiola, Manchester City'i Şampiyonlar Ligi finaline taşıdığı maçın ardından konuştu.

Manchester City menajeri Pep Guardiola PSG'yi eleyip finale yükseldikleri Şampiyonlar Ligi maçının ardından konuştu.
İspanyol hoca açıklamasında PSG gibi bir rakibi elemenin kolay olmadığını söyleyerek, "Barcelona ve Bayern Münih'i yenen bir takıma karşı toplamda 4-1 kazanmak çok şey ifade ediyor. Sadece kazanmak için kurulmuş bir takımı eledik. Son 4-5 yılda yaptıklarımızı bu kez finale çıkarak anlamlı hale getirdik" diye konuştu.
Guardiola Mancester City'nin rakiplerine oranla maddi olarak yaşadığı büyük konforun başarılarının nedeni olduğunu düşünenlere cevap olarak, "Bu başarının sadece parayla ilgisi olduğunu düşünüyorsanız bir şey diyemem ama bu başarı kamera arkasındaki çalışmadan geliyor" şeklinde konuştu.
Kendilerini eleştirenlere de değinen Guardiola, "Biz birlikte savaşarak finale yükseldik. İnsanlar Şampiyonlar Ligi finaline kolay gelindiğine inanıyor." diyerek açıklamalarını tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Joao Felix için sürpriz gelişme!

Flick: "Lewandowski yedek başlayacak"

İtalya'da taraftar gruplarına yönelik soruşturmada 7 gözaltı daha geldi!

Bayer Leverkusen'de Alonso yerine Arbeloa!

Ranieri: "Svilar, takımda kalacak"

Inzaghi: "Barcelona'nın gücünü biliyoruz"

Real Madrid'de beklenen son yaklaşıyor: Ancelotti!

Bynoe-Gittens transferinde Londra devleri karşı karşıya!

Avrupa'nın 5 büyük liginde şampiyonluğunu ilan eden üçüncü takım Bayern Münih oldu

Bayern Münih'i yönetimini şok eden Sane gelişmesi
