Hakim Ziyech, ülkesinde gündem oldu!
GALATASARAY HABERLERİ: Hakim Ziyech'in Galatasaray'daki performansını Fas basını, "Türkiye'de kısa sürede kahraman haline geldi" ifadeleriyle yorumladı.

Galatasaray forması altında son dönemde performansını üst seviyelere taşıyan Hakim Ziyech, ülkesinde gündem oldu.
Fas basını, attığı son 8 golün 7'sini uzaktan kaydeden Ziyech için "Hakim, Türkiye'de kısa sürede kahraman haline geldi" yorumunu yaptı.
Haberin detayında ise Sarı-Kırmızılı taraftarların yıldız oyuncuya 'Yargıç' lakabını taktığı dile getirildi.
Sarı Kırmızılılar, 30 yaşındaki hücum jokerini sezon başında Chelsea'den bedelsiz olarak kiralamıştı. Cimbom, sözleşmeye bedelsiz satın alma maddesini de ekletti.
4 GOL 2 ASİST
Ziyech, Galatasaray formasıyla çıktığı 11 resmi maçta 4 gol attı, 2 de asist yaptı.
50 MİLYON EURO'YA ULAŞMIŞTI
Ziyech, bu sezon G.Saray'dan 3 milyon 587 bin euro alacak. Solak yıldızın güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro. Ziyech'in 2019 yılında piyasa değeri 50 milyon euro seviyelerine kadar çıkmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
