Hamzaoğlu'nun Bilal planı tuttu
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Astana maçında Bilal Kısa'yı seçti.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Astana mücadelesinde Jose Rodriguez'i kulübeye gönderirken, Selçuk İnan ve Bilal Kısa'yı orta alanda görevlendirdi.
Bu kararının nedenini açıklayam genç teknik adam, "Jose de çok formdaydı aslında. Bilal'ın uzaktan atacağı şutlar, ters toplar, oyunu yönlendirmesine daha ihtiyacımız var gibi düşündük. Defansta hem stoper, hem de oyunu yönlendirebilecek oyuncularla oynuyoruz. Bilal de hücumu çeşitlendirir diye düşündük" ifadelerini kullandı.
Hamzaoğlu'nun planı Astana maçının henüz ilk yarısında olumlu cevap verdi. Bilal, 31. dakikada yaklaşık 30 metreden yaptığı vuruş ile takımını öne geçirdi.
Bu golün ardından, Galatasaray teknik direktörü Hamzaoğlu'nun Bilal sözler, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.
GALATASARAY'IN PAYLAŞTIĞI KADRO GÖRSELİ...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Carlo Ancelotti, Brezilya'nın başına geçiyor!

Jamie Vardy, Premier Lig'de kalmak istiyor!

Khvicha Kvaratskhelia'dan transfer itirafı!

Scott McTominay'dan Napoli'de kariyer rekoru!

Liverpool, lig bitimine 4 hafta kala şampiyon oldu!

Bundesliga, 4 sezon boyunca Saran Media'da

Kenan Yıldız'dan kırmızı kart sonrası özür!

Napoli, zirveyi ele geçirdi!

Atalanta, 1 puanı zor kurtardı!

Kenan'ın kırmızı kart gördüğü maçta Juventus galip!
