Hulk için flaş itiraf: "Türkiye'den teklif var"
Shanghai SIPG’den ayrılan Hulk için menajeri, “Rusya ve Türkiye’den birer kulüple görüştük” dedi.

Shanghai SIPG'den ayrılan ve bonservisi elinde olan Hulk için menajeri, "Rusya ve Türkiye'den birer kulüple görüştük" dedi. Menajerinin Hulk'u önerdiği Türk kulübünün Galatasaray olduğu öğrenildi. Cimbom ise bu transfer için Falcao'yu işaret etti.
Aslan'ın Hulk'un transferi için Radamel Falcao'nunu durumunu beklediği öğrenildi. Kolombiyalı golcünün ayrılık kararı alması durumunda Hulk'la temaslara hız verileceği kaydedildi.
ASLAN'IN ÖNCELİĞİ MALİYET
Takvim'in haberine göre menajeri tarafından önerilen Hulk için kapıları kapatmayan Aslan, oyuncuya astronomik bir ücret önermeyi düşünmüyor. Falcao'da yapılan hataya yönetim bir kez daha düşmek istemiyor.
TAM BİR GOL MAKİNESİ!
Güçlü fiziği ile rakip savunmacılar için marke edilmesi zor bir hücum oyuncusu olan Hulk, skorer kimliği ile de ön plana çıkıyor.
55 MİLYON EURO ÖDEMİŞLERDİ
Şu an bonservisi elinde olan Hulk için Çin'in Shanghai SIPG takımı 4.5 yıl önce Zenit'e 55 milyon Euro gibi astronomik bir bedel ödemişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya 3 puan Dani Olmo'dan!

Manchester City, 90+4'de güldü!

Şampiyon PSG'nin 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi!

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!
