İlk devrede Galatasaray'ın bileğini büken yok
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, maçların ilk yarılarında fark yaratıyor. Bu sezon 10 karşılaşmada ilk yarılarda gol yemeyen Cimbom, ligde son oynadığı 16 maçta ilk yarıları geride kapatmadı.

Geçen sezon 23. şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray, bu sezon da aynı parolayla mücadelesine devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösteren Cimbom'un, Süper Lig'de oynadığı maçların ilk yarılarındaki performansı parmak ısırttı.
Geride kalan 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik elde eden ve hiç yenilgi almayan Cimbom, rakip filelere 19 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü. Aslan'ın söz konusu 10 maçın ilk yarılarında rakiplerine gol izni vermediği görülüyor.
G.Saray, bu sezon Kayseri, Trabzon, Gaziantep FK, İstanbul, Antalya ve Rize maçlarını gol yemeden bitirdi. Sarı- Kırmızılılar, geride bıraktığımız sezona bakıldığında 28 maçta ilk yarılarda 10 gol yemişti. Okan Buruk ve öğrencileri geçen sezonun son 6 maçı da dahil edildiğinde, ligdeki son 16 karşılaşmasında ilk yarıları hiç yenik kapatmadı.
ATAR YEMEZ ASLAN!
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 16 karşılamada rakip ağları 34 kez sarsmayı başardı. Aslan bu maçlarda 6 gol yedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı

Wolves'tan tarihi seri: Pereira ile 55 yıl sonra gelen rekor!

Chelsea, 10 dakikada geri döndü!

Manchester United, Wolverhampton karşısında kaybetti!

Arsenal'den ligde iki hafta sonra galibiyet!
