Levent Tüzemen'den Ahmed Kutucu yorumu
Sabah Spor yazarlarından Levent Tüzemen, Galatasaray'ın yeni transferi Ahmed Kutucu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sabah Spor yazarlarından Levent Tüzemen, Galatasaray'ın yeni transferi Ahmed Kutucu'yu yorumladı.
Tüzemen, "Ahmed Kutucu transferi Galatasaray'a ne katacak? Bu transferi nasıl yorumluyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi;
"KONYA MAÇINDA 11'E KOYARIM"
"Galatasaray, Ahmed Kutucu'yu transfer ederek çok doğru bir işe imza attı. Ahmed çok koşan, mücadele eden, oyun içinde asla kaytarmayan, kazanmak adına varını yoğunu ortaya koyan bir isim. En önemli özelliği de isabetli şut atması. Pozisyonuna göre topa ya sert vuruyor ya da kadife gibi bir vuruş sergiliyor. Süper Lig içerisinde bana göre alınabilecek en önemli yerli oyucuydu. Galatasaray'a faydalı olacaktır. Özellikle gol yollarında sadece kendisi ön plana çıkmayıp takım arkadaşlarını da pozisyona sokacaktır. Okan Hoca, üstelik Eyüpspor'da oynayan ve hazır durumda bir futbolcuya sahip oldu. Ahmed Kutucu'nun herhangi bir sakatlık durumu yoksa Okan Buruk'un yerinde olsam Konyaspor maçında ilk 11'de oynatırım."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, galibiyet serisini 3 maça yükseltti

Florian Wirtz'in tercihi Real Madrid

Bayern Münih'te Palhinha kararı!

Carlo Ancelotti'den ayrılık yanıtı ve tepki!

Bayern Münih'e Goretzka'dan kötü haber!

Xabi Alonso için 20 milyon euro!

Ferdi Kadıoğlu'ndan müjdeli haber!

Zeki Çelik, Fulham yolunda!

Victor Nelsson'dan Roma'ya kötü haber!

Tarihi maçta Manchester United, Lyon'u yıkarak yarı finale yükseldi!
