Maicon için görüşmeler yine başladı!
Al-Hilal kulübü, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Maicon için yeniden harekete geçti. Maicon'u bu kez erken davranarak transfer etmek isteyen Arap kulübü, Galatasaray yönetimiyle temaslara başladı
Habertürk

Yaz transfer döneminde Bafetimbi Gomis'i 6 milyon Euro'ya alırken, Maicon'u da 3 milyon Euro karşılığında kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Al-Hilal kulübü, Brezilyalı oyuncu Maicon için yeniden düğmeye bastı.
HaberTürk'te yer alan habere göre; Son gün evraklar yetişmediği için Galatasaray'da kalan 30 yaşındaki stoperi kadrosunda düşünmeyen teknik direktör Fatih Terim de Maicon'dan gelecek parayla başka mevkilere takviye yapılmasını istiyor.
Maicon'u bu kez erken davranarak transfer etmek isteyen Arap kulübü, Galatasaray yönetimiyle temaslara başladı.
Tecrübeli stoper için en az 5 milyon Euro bonservis talep eden Cengiz yönetimi de devre arasında gelecek bu parayı transferde kullanmayı amaçlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli, zirveyi ele geçirdi!

Atalanta, 1 puanı zor kurtardı!

Kenan'ın kırmızı kart gördüğü maçta Juventus galip!

Werder Bremen-St. Pauli sessiz sedasız

Premier Lig'de şampiyon Liverpool!

Manchester City, Federasyon Kupası'nda finalde

Real Madrid'de Carlo Ancelotti kararı!

Bochum'un Bundesliga'da kalma ümidi zora girdi

MANU zor nefes alıyor; 5 maçta 2 puan

Rüdiger'e tarihi ceza gelebilir!
