Mateus Tete, Yunanistan'da şaha kalktı!
Galatasaray'da performansıyla beklentileri karşılayamayan Tete, transfer olduğu Panathinaikos'ta küllerinden doğdu.

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini feshederek bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Tete beklentilerin altında kalmıştı. Transfer olduğu yeni takımı Panathinaikos'ta ise Tete performansı ile şaşırttı.
Sarı-kırmızılı takıma 4+1 yıllığına imza atan Tete için işler yolunda gitmemişti. Galatasaray'da sezon boyunca yetersiz bir performans gösteren Brezilyalı, 45 maçta sahaya çıksa da yalnızca 19'una ilk 11'de başladı ve 3 gol, 4 asistlik performansıyla sezonu tamamladı.
TETE'DEN 7 GOLE KATKI
Daha sonrasında Tete, 7.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Yunanistan ekibi Panathinaikos'a transfer oldu. Yeşil-Beyazlı kulüpte adeta kendine gelen 24 yaşındaki oyuncu, 14'ü ilk 11 olmak üzere 24 maça çıktı. 6 gol, 1 asist ile toplamda 7 gole katkı sağladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı

Wolves'tan tarihi seri: Pereira ile 55 yıl sonra gelen rekor!

Chelsea, 10 dakikada geri döndü!

Manchester United, Wolverhampton karşısında kaybetti!

Arsenal'den ligde iki hafta sonra galibiyet!
