Monaco'da flaş Falcao gelişmesi!
Galatasaray'ın gündemindeki Radamel Falcao, Monaco'nun Metz maçı kadrosunda yer almazken, Fransız ekibi oyuncunun idmanda sakatlandığını bildirdi.

Galatasaray'ın gündemindeki Radamel Falcao için flaş bir gelişme yaşandı.
Monaco, Radamel Falcao'nun idmanda sakatlık yaşadığı için kadrodan çıkarıldığını ve Metz maçı kadrosunda yer almadığını açıkladı.
Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim Metz karşılaşmasına 17 kişilik bir kadro çıkarırken, 1 kişilik kontenjanı boş bıraktı.
Monaco'nun 11'inde Lecomte, Aguilar, Glik, Badiashile, Toure, Jemerson, Golovin, Martins, Boschilia, Onyekuru ve Ben Yedder yer aldı.
FRANSIZ BASINI: "TRANSFER NEDENİYLE YOK"
Öte yandan Fransız basını, Kolombiyalı golcünün kadroya alınmamasının sebebinin sakatlıktan çok, Galatasaray ile yaptığı transfer görüşmeleri olduğunu yazdı. Tecrübeli oyuncunun ciddi bir sakatlığı olmadığı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Heidenheim, deplasmanda hasreti bitirdi!

Ryan Giggs: "Amorim'in, bir United oyuncusunu anlamaya ihtiyacı var"

Gary Neville: "Bu, büyük paralar harcayan kulüpler için bir sorun"

Barcelona'yı sevindiren haber: Ter Stegen geri döndü

Juventus'un büyük korkusu: Osimhen, Kenan Yıldız!

Thomas Müller'den o teklife ret cevabı!

Kim Min-Jae transferinde Fenerbahçe'ye dev bir rakip daha!

Atletico Madrid'den evinde net galibiyet

Real Betis, Valladolid'i 5 golle küme düşürdü

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland
