Muslera yine olağanüstüydü ama...
Uruguaylı eldiven penaltıyı kurtardı fakat 2 gole engel olamadı. Yıldız kaleci bu hafta da müthiş şutlar çıkarsa da 3 puan gelmedi.
Fotomaç

Galatasaray'ın ligin ikinci yarısındaki galibiyet serisinde önemli kurtarışlar yaparak büyük katkı sağlayan Fernando Muslera, dün kalesine gelen 7 isabetli şutun 5'ini çıkarabildi.
7. dakikada Hakan Arslan'ın diziyle vurduğu şutu ağlarından çıkaran Muslera, 58. dakikada ise Emre Kılınç'ın penaltısını kurtardı. Ancak dönen top Emre Kılınç'ın önüne düşünce golle sonuçlandı.
Uruguaylı eldiven 8 maç sonra kalesinde 2 gol birden gördü. Tecrübeli kaleci bu sezon Süper Lig'de 19. kez meşin yuvarlağı filelerinde gördü.
Ligde bu sezon toplam 20 gol yiyen sarı-kırmızılıların Başakşehir'e 1-0 kaybettiği maçta ikinci kaleci Okan Kocuk görev yapıyordu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli, şampiyonluk yarışında hata yapmadı!

PSG, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı!

Harry Kane'in laneti devam ediyor!

Bayern Münih, şampiyonluğu erteledi!

Saka'dan Yamal'a büyük övgü!

Carlo Ancelotti'den veda sorusuna cevap

Dünyanın en kısa deplasmanı: 46 yıl sonra geri döndüler

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras
