Muslera yorgunluk dinlemiyor! Alıştı bir kere...
6 yıldır formasını giydiği Galatasaray’da her milli ara dönüşü tek kelimeyle kâbusa dönüşen Muslera’yı yine yorucu günler bekliyor. Yarın İstanbul’da olacak başarılı eldiven, Adana maçına yalnızca iki idmanla çıkacak.

Her milli takım dönüşünde deyim yerindeyse çile çeken Muslera’yı yine fedakarlık yapması gereken günler bekliyor. uruguay Milli Takımı’nın Peru’ya 2-1 yenildiği maçta 90 dakika kaleyi koruyan başarılı file bekçisi bu akşam yola çıkacak ve yarın sabah saatlerinde İstanbul’da olacak. Pazartesi günü taraftarı önünde Adanaspor’u ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanırken Aslan’ın 1 numarası yalnızca takımla iki antrenmana çıkarak kaleyi koruyacak.
Aktarmalı uçuşlar
Lige verilen her milli arada uruguay’ın Başkenti Montevideo’ ya gidebilmek için, yıllardır Paris ya da Buenos Aires’e aktarmalı uçmak zorunda kalan başarılı file bekçisi, Galatasaray’da geçirdiği son 6 yılını resmen uçaklarda uzun yolculuklarla yaşadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!
