Nagatomo'nun bonservisi alınsın mı?
Sizce Galatasaray, sezon sonunda Yuto Nagatomo'nun bonservisini almalı mı? Başka bir sol bek mi transfer edilmeli?

Son 2 yıldır tribünlerle yıldızı barışmayan, bu sezona girilirken de ıslıklanan Selçuk İnan, Trabzon karşısında sergilediği performansla ayakta alkışlandı.
Birkaç ay öncesine kadar maç önü ısınma hareketleri sırasında kaptanlarını tribüne 'Oley' çektirmesi için bile çağırmayan taraftarlar, önceki gün oyundan alınırken 'Selçuk İnan' diye haykırarak Türk Telekom Stadı'nı inletti.
Eski günlerindeki gibi 'maestro' görevini üstlenen Selçuk, Fatih Terim'den de "Ben gelmesem, belki o burada olmayacaktı. 7 senede 10 kupa aldı. Selçuk gibiler kolay yetişmez" diye övgü aldı.
Zorlu karşılaşmada dümene geçen ve sahanın en iyisi olarak dikkat çeken Kaptan, maç sonu adeta duygu patlaması yaşadı.
Oynadığı oyundan ve kendisinin performansından memnun olduğunu belirten 33 yaşındaki yıldız, "Trabzonspor karşısında takım olarak rakibe top göstermedik, oyunu tek yöne çevirdik."
"Her şey çok iyi gidiyor. Ah bir de gol atsam çok iyi olacak" sözleriyle hırsını ve kazanma arzusunu ortaya koydu.
Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Selçuk İnan, şöyle devam etti:
"Yetenekli oyuncularımız var, sonuç alıyoruz. Lideriz. Artık her şey bizim elimizde. En güzeli de o... Mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz."
%%EMBEDVIDEO_55900%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Heidenheim, deplasmanda hasreti bitirdi!

Ryan Giggs: "Amorim'in, bir United oyuncusunu anlamaya ihtiyacı var"

Gary Neville: "Bu, büyük paralar harcayan kulüpler için bir sorun"

Barcelona'yı sevindiren haber: Ter Stegen geri döndü

Juventus'un büyük korkusu: Osimhen, Kenan Yıldız!

Thomas Müller'den o teklife ret cevabı!

Kim Min-Jae transferinde Fenerbahçe'ye dev bir rakip daha!

Atletico Madrid'den evinde net galibiyet

Real Betis, Valladolid'i 5 golle küme düşürdü

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland
