O 15 takımın içinde Aslan
Şampiyonlar Ligi tarihinde ise 3-0'dan geri dönüş yapmayı başaran 15 takım var; bunlardan biri de Galatasaray.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali rövanşında 9 Nisan Salı günü Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'ı Türk Telekom Arena Stadı'nda oldukça zorlu bir maç bekliyor. Bernabeu'daki ilk maçta rakibine 3-0 yenilen sarı-kırmızılıların tur atlaması için en az 4 farklı skorla rakibini yenmesi gerekiyor. Şampiyonlar Ligi tarihinde ise 3-0'dan geri dönüş yapmayı başaran 15 takım var; bunlardan biri de Galatasaray.
Galatasaray 1988-89 sezonunda Şampiyon Kulüpler kupası 2.turunda Neuchatel Xamax takımına ilk maçta 3-0 kaybetmiş ancak rövanş maçını 5-0 kazanıp tur atlamıştı. Galatasaray dışında 1958-59 sezonunda Schalke 04, 1963-64 sezonunda Jeunesse Esch, 1965-66 sezonunda Partizan, 1970-71 sezonunda Panathinaikos, 1974-75 sezonunda Saint-Etienne tur atlamayı başardı.
REAL MADRID DE YAPTI
3-0'dan geri dönüş yapan takımlar arasında eflatun-beyazlılar da var. 1975-76 sezonunda Real Madrid, 1985-86 sezonunda Barcelona, 1988-89 sezonunda W.Bremen, 1992-93 sezonunda Leeds United, 1993-94 sezonunda Kopenhag, 1997-98 sezonunda Paris Saint Germain, 1999-2000 sezonunda Widzew Lodz. 2003-04 sezonunda Tirana ve Deportivo La Coruna ilk maçları 3 farklı kaybetmesine rağmen tur atlamayı başardı. Kupa tarihinde ilk maçı 3 ve daha farklı kazanıp elenen İspanyol takım ise hiç olmadı. Real Madrid ise kupa tarihinde elemeli turda 7 kez ilk maçı 3-0 kazandı ve hepsinde tur atladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!
