Östersunds, Galatasaray maçından ümitli
UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ı konuk edecek Östersunds'da başkan ve futbolculardan maçla ilgili yorumlar geldi.
DHA

Başkan Daniel Kindberg, "Heyecan verici bir karsılaşma olacak. Bizde heyecanlıyız..Maç saatini bekliyoruz. Avrupa Kupası'nda ilk kez oynayacağız bu yüzden heyecanımız bir kat daha artıyor. Galatasaray'ı ve futbolcuları çok yakından biliyor ve izliyoruz. 2 maçtan oluşan bir maç ama kazanacağız" dedi.
FUTBOLCULAR DA GALİBİYETTEN EMİN
Futbolculardan Saman Ghoddos ise, Galatasaray çok güçlü ve çok iyi bir takım bizim sahamızda oynayacağımız için avantajlıyız. Sezonun ortasında olduğumuz ve Galatasaray'ın sezona başlamamış olması da çok iyi avantaj bizim için diye konuştu.
Alhaji Gero ise, "Bizim için çok büyük bir oyun olacak. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Bir çok tanınmış iyi oyuncusu var. Onları televizyondan izliyorum. İlk maçta biz daha şanslıyız. İyi bir oyun olacak bizim içi. Maç bizim sahamızda oynamak için sabırsızlanıyoruz. Galibiyet bizim açımızdan büyük bir şans olacaktır" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!
