Peşindeyiz...
Galatasaray'da teknik görev dağılımları son sürat devam ederken; Tugay Kerimoğlu adının 'sır' olması dikkatlerden kaçmıyor.
Webaslan.com

Yeni sezon öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılıklarını Ümit Davala, Hasan Şaş ve Taffarel üstlenecekken, Terim'in 'yol arkadaşı' Müfit Erkasap ise bu kez teknik kadronun içerisinde yer almadı.
Terim, Erkasap'ı altyapı direktörlüğü görevine getirirken; Galatasaray altyapısının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Fatih İbradı da yeniden Florya'ya adım attı ve Erkasap'ın yardımcılığını üstlendi.
Galatasaray'da Fatih Terim önderliğinde görev dağılımları yapılmaya başlarken; Tugay Kerimoğlu'nun adının anılmaması ise kafalarda soru işaretleri yaratmaya devam ediyor.
Galatasaray'ın en zor zamanında taşın altına eline sokarak ateşten gömleği giyen Tugay'ı teknik kadro içerisinde düşündüğü iddia edilen Fatih Terim'in bu konuda herhangi bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmazken; yönetim cephesinden de herhangi bir bilgi sızmıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Florian Wirtz'in tercihi Real Madrid

Bayern Münih'te Palhinha kararı!

Carlo Ancelotti'den ayrılık yanıtı ve tepki!

Bayern Münih'e Goretzka'dan kötü haber!

Xabi Alonso için 20 milyon euro!

Ferdi Kadıoğlu'ndan müjdeli haber!

Zeki Çelik, Fulham yolunda!

Victor Nelsson'dan Roma'ya kötü haber!

Tarihi maçta Manchester United, Lyon'u yıkarak yarı finale yükseldi!

Chelsea, Legia'ya yenilse de turu geçti!
