Prandelli için yeni gelişme!
Galatasaray’da sözleşmesi feshedilen teknik direktör Cesare Prandelli için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray’da sözleşmesi feshedilen teknik direktör Cesare Prandelli için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. İtalyan çalıştırıcı, çocuğunun okul durumu için Fransa'ya gitti ama geri dönecek.
YILLIK PARASI 2.3 MİLYON EURO
Sarı-Kırmızılı yönetim, kendisiyle ve avukatı ile henüz bir görüşme yapmadı. Prandelli ise yöneticilere “Avukatım gelecek, onunla görüşün” dedi. Sarı-Kırmızılı İdareciler, önümüzdeki yılın ücretini hak etmediği için ödemek istemiyorlar. Bu sezonki haklarını vermek istiyorlar. İtalyan hocanın yıllık ücreti ise 2.3 milyon euro.
TAVRI BELİRLEYİCİ OLACAK
Galatasaraylı bir yönetici, Bugün Gazetesi’ne, “Bu sezonki alacağını ödeyerek meseleyi kapatmak istiyoruz. Zaten konunun iyi niyet çerçevesinde bu şekilde çözülmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Prandelli’nin tavrı belirleyici olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya'dan sahasında rahat galibiyet!

Başkanın hayali: Carlo Ancelotti!

Napoli'ye 3 puanı McTominay getirdi!

Şampiyon PSG, 3 puana doymuyor!

Barcelona'dan inanılmaz son: 4-3!

Manchester City, 84'ten sonra açıldı!

Holstein Kiel, Leipzig'ten puanı aldı!

Bayern Münih'ten ligde farklı galibiyet!

Como, galibiyet serisini 3 maça yükseltti

Florian Wirtz'in tercihi Real Madrid
