Rodallega bilmecesi
Transferde uzun süre sessiz kalan Galatasaray, bombaları art arda patlatacak

Bursa’nın kaptanı Serdar Aziz ile dün resmi olarak sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar iddiaya göre Akhisar’ın yıldız golcüsü Hugo Rodallega’nın da işini bitirdi. Kolombiyalı forvete 2+1 senelik anlaşma öneren G.Saray yönetimi, 31 yaşındaki oyuncuyu yıllık 1.8 milyon avro'ya ikna etti.
Kadroda büyük bir temizlik harekatı yapmayı hedefleyen G.Saray yönetimi Rodallega transferinde Akhisar Belediyespor'a da 1.8 milyon avro bonservis ücretinin yanı sıra Tarık Çamdal ve Donk'u takas olarak vermek istiyor.
Yöneticiler Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu, Ege ekibiyle son pürüzleri de halledikten sonra G.Saray Kulübü resmi açıklamayı yapacağı ifade edilirken Akhisar cephesinden gelen sözler kafa karıştırdı.
Başkan Hüseyin Eryüksel "Rodallega bizim oyucumuz ve sözleşmesi devam ediyor. Kesinlikle Rodallega'yı satma gibi bir düşüncemiz yok. Zaten Rodallega için bize gelen bir teklif de yok" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool, lig bitimine 4 hafta kala şampiyon oldu!

Bundesliga, 4 sezon boyunca Saran Media'da

Kenan Yıldız'dan kırmızı kart sonrası özür!

Napoli, zirveyi ele geçirdi!

Atalanta, 1 puanı zor kurtardı!

Kenan'ın kırmızı kart gördüğü maçta Juventus galip!

Werder Bremen-St. Pauli sessiz sedasız

Premier Lig'de şampiyon Liverpool!

Manchester City, Federasyon Kupası'nda finalde

Real Madrid'de Carlo Ancelotti kararı!
