Sıcak saatler, oyuncular harekete geçti
Galatasaraylı futbolcular, başkan Mustafa Cengiz'in kendilerine yönelik sözleri üzerine toplantı gerçekleştirdi.

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in "Futbolcular haysiyet, şereflerini hatırlasınlar. Kendilerine oynamıyorlar. Türkiye'nin en büyük camiasındalar. Ölümüne oynamalılar." sözlerinin ardından Florya'da sıcak saatler yaşandı
Cengiz'in açıklamalarının ardından oyuncular kaptanların önderliğinde bir toplantı yaptı ve bu toplantıda açıklamaya karşılık bir hamle yapılması yönünde karar alındı.
ANTRENMANA ÇIKMAMA DÜŞÜNCESİ KONUŞULDU
Oyuncuların yaptığı toplantıda antrenmana çıkmama düşüncesi de gündeme geldi ancak bu kararın doğru bir yaklaşım olmadığı kararlaştırıldı.
Yapılan toplantının ardından oyuncular Florya'da akşam saatlerinde idmana çıktı ve Göztepe maçı hazırlıkları sürdürüldü.
FUTBOLCULARDAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Futbolcuların önünde iki seçenek yer alıyor, ya ortak bir cevap sosyal medya hesaplarından paylaşılacak ya da kaptanlardan biri çıkarak Mustafa Cengiz'in sözlerine yanıt verecek. Sarı-kırmızılı futbolcular, nasıl bir reaksiyon alacakları yönündeki görüşmelerini sürdürüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya 3 puan Dani Olmo'dan!

Manchester City, 90+4'de güldü!

Şampiyon PSG'nin 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi!

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!
