Tek idmanla maça çıkıyoruz
Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa karşısına sadece tek bir taktik idmanıyla çıkacak. Çarşamba kupada Alanya deplasmanına çıkan Aslan, perşembe yenilenme idmanı yaptı, önceki gün izinliydi, sadece taktik çalıştı.
Fanatik

Fotoğraf : AA
Kupa haftası, Galatasaray kadrosunu bir hayli zorluyor. Alanyaspor ile çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda kozlarını paylaşan Sarı- Kırmızılılar, rotasyona gitmek zorunda kalmıştı.
Hava muhalefeti nedeniyle İstanbul’a gecikmeli dönen Cim Bom, perşembe gününü yenilenme idmanıyla geçirdi. Cuma gününü izinli olarak tamamlayan Galatasaray’da, Kasımpaşa sınavı öncesi tek taktik antrenmanı dün akşam gerçekleşti.
İlk ve son provanın ardından tesislerde kampa giren Aslan, bu mücadele sonrasında da vakit kaybetmeden Alanyaspor ile oynanacak rövanş mücadelesine hazırlanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!
