TFF'den Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak mesajı
Türkiye Futbol Federasyonu, mesajında Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve 2. başkan Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından, ligler Beşiktaş maçından önce ertelenmediği için tepki gösterilen TFF'den mesaj geldi.
Türkiye Futbol Federasyonuun mesajında Fatih Terim ve Albayrak'a geçmiş olsun dilekleri iletilirken, "Galatasaray Spor Kulübü'nün önce 2. Başkanı Sayın Abdurrahim Albayrak, daha sonra da Teknik Direktör Sayın Fatih Terim'in koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Fatih Terim ve Sayın Abdurrahim Albayrak'a acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşacaklarına inanıyoruz. Terim ve Albayrak aileleri ile Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.
DİVAN KURULU BAŞKANI: "SKANDALIN SORUMLUSU TFF"
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, TFF ile ilgili olarak "Göz göre göre ve tüm uyarıları yok sayarak maçları ertelemeyen basiretsiz Federasyon Yöneticileri bu skandalın sorumlularıdırlar ve acilen gerekeni yapmalıdırlar." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı
