Tottenham, Galatasaray'ın yıldızına hayran kaldı!
Performansıyla adından söz ettiren Yunus Akgün'e Tottenham hayran oldu. İngiliz kulubünün Yunan hocalarının milli yıldızı transfer listesine aldığı kaydedildi.

Galatasaray'da gösterdiği performansla Milli Takım'a kadar yükselen Yunus Akgün'e Tottenham talip oldu. 3-2 Galatasaray'a yenilen Kuzey Londra takımının hocalarının 24 yaşındaki futbolcuyu transfer listesine aldığı öne sürüldü. İngiliz kulübünün Yunus'un; hızına, oyun vizyonuna ve baskı altındayken topu kontrol edebilme yeteneğine hayran kaldığı iddia edildi.
Son Tottenham maçında seken topa sol ayağıyla muhteşem bir vuruş yaparak ilk golü atan Yunus Akgün Avrupa'yı sallamıştı. Milli futbolcu bu sezon Sarı-Kırmızılı takımla oynadığı 15 resmi maçta 6 gol ve 1 asist yapma başarısı gösterdi.
GOLLERİNE DEVAM EDİYOR
Öte yandan Akgün'ün, UEFA Avrupa Ligi'ndeki gol sayısı da 4 olarak dikkat çekiyor. Genç futbolcu bu başarısıyla Galatasaray tarihinde Burak Yılmaz'ın (Ekim-Aralık 2012, 4 maç) ardından Avrupa kupalarının grup aşamalarında üst üste 4 maçta gol atan ikinci oyuncu oldu.
1.73'lük kanadın 6.5 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. Yunus'un Sarı Kırmızılı takımla 2026 yılına kadar sözleşmesi var. Galatasaray altyapısından yetişen oyuncu; Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ve Leicester City gibi takımların formasını terletti.
ALTYAPIDAN YETİŞTİ
Galatasaray altyapısından yetişen oyuncu; Adana Demirspor ve Leicester City gibi takımların formasını terletti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı

Wolves'tan tarihi seri: Pereira ile 55 yıl sonra gelen rekor!

Chelsea, 10 dakikada geri döndü!

Manchester United, Wolverhampton karşısında kaybetti!

Arsenal'den ligde iki hafta sonra galibiyet!

Ajax'ın serisi 14 maç sonra sona erdi!

De Bruyne: "Hala bu seviyede oynayabilirim"

Xabi Alonso'ya karşılık Arda Güler!

Real Madrid taraftarı, Arda'yı bırakamıyor!
