Transfer iptal oldu
Galatasaray'dan Antalyaspor'a kiralanması gündemde olan Yİğit Gökoğlan'ın transferi gerçekleşmedi.

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Manisaspor'dan transfer ettiği Yiğit Gökoğlan'ı Antalyaspor'a kiralamıştı. Ancak Yiğit'in kiralık transferi Necati Ateş'in transferi yüzünden bozuldu.
Konuyla ilgili olarak Antalyaspor cephesinden yapılan açıklama şu şekilde:
"Yiğit Gökoğlan ve menajeri ile 1 senelik kiralık Antalyaspor da oynaması ile ilgili her konuda anlaşma sağlanmış olmasına rağmen Galatasaray yöneticilerinin çelişkili tavırları nedeniyle transfer gerçekleşmedi.
Galatasaray yönetimi ile yapılan görüşmeler Başkan ve bazı yöneticiler geçen sezon devre arası Necati Ateş transferindeki centilmenlik anlaşması kapsamında mutabakat sağlanmasına rağmen, diğer bir kısım Galatasaray yöneticilerin bunun aksine tavır takınarak kira ücreti talep etmeleri nedeniyle bu transferden vazgeçilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı
