Transferde şifremiz EURO 2024
GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Yeni sezon için hazırlanan Galatasaray, hem oyuncularına gelen teklifler hem de transfer edilecek isimler için EURO 2024 sonrasını bekleyecek.
Webaslan.com

Fotoğraf : AA
3 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak Galatasaray'da sessiz bir bekleyiş var... Bunun sebebi ise transferdeki yol haritasını EURO 2024'teki performansların belirleyecek olması.
Sabah'ta yer alan habere göre; A Milli Takım'ın bankoları Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı ile birçok kulüp ilgileniyor. Galatasaray Yönetimi ise oyuncu satışında aceleci davranmıyor ve milli yıldızların piyasa yapacağını öngörüyor.
FOFANA VE CLAUSS'UN DURUMU TAKİP EDİLİYOR
Kadroya katılması düşünülen oyuncular için de EURO 2024'ün bitmesi beklenecek. Fransa'nın aday kadrosunda yer alan Youssouf Fofana ve Jonathan Clauss'un durumu takip ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!
