Transferde yeni strateji

Galatasaray'ın, yurt içindeki transfer çalışmalarını sürdürürken, transferin önünü tıkayan Eskişehirspor'a iki yıldız oyuncu için yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi.  

Vatan
Transferde yeni strateji
Tarık Çamdal ile anlaşan G.Saray ardından bir türlü Eskişehirspor ile söz kesemeyince Beşiktaş da devreye girmiş ve bu transfer suya düşmüştü. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu ile sezon sonu için prensipte anlaşan Cimbom, devre arasında almak için ise Es-Es’e cüzi bir teklif yaptı. Ancak bu öneri kabul görmezken Beşiktaş da Tarık için araya girip bir anda transferin seyrini değiştirdi.

Yerli rotasyonunda ikinci devrede elini güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, bu oyuncuyu kaybetmek istemezken başkan Ünal Aysal ise yaptığı açıklamada Anadolu kulüplerinin fiyat yükseltmesinden dert yandı. Fakat Cimbom yine de yerli oyuncuların ‘altın’ değerinde olmasından dolayı Tarık’ın peşini bırakmıyor. Aslan yeni bir teklif yapmaya hazırlanırken hem oyuncu sayısını hem de ücreti yükseltti.

SIRA TAKASTA

Sarı-kırmızılılar sezon başında da almak istedikleri Erkan Zengin’i de transfere dahil ederken Tarık Çamdal ve Erkan Zengin ikilisi için 2.5 milyon Euro önerirken artı olarak da Engin Baytar veya Yekta Kurtuluş’u takas etmeyi planlıyor. Eskişehir yönetimine bu teklifini sunacak olan G.Saray, gelecek yanıta göre son planlamasını yapacak. Her iki oyuncunun da G.Saray’da oynamak istediği fakat son sözün Eskişehirspor’da olmasından dolayı beklemeye geçtikleri öğrenildi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler