Tudor'dan açık çek; "12 puan al, 4 gün izin yap"
Sırası ile Atiker Konyaspor, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gençlerbirliği ile oynayacak olan G.Saray'da Tudor, oyuncularını zorlu 360 dakikaya konsantre etmeye başladı.

Milli Takım arasına karşın salı günü antrenmanlara başlayan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, dört haftalık zorlu fikstüre dikkat çekti.
Hırvat teknik adam çıtayı yine en yükseğe koydu ve "Dört haftada 12 puan elde edersek bu şampiyonluk yolunda attığımız önemli ve büyük bir adım olur" ifadesini kullandı
Başarılı teknik adam futbolcularına "Çalışırsak, tempomuzu artırırsak 12 puanı elde ederiz" dedi. Kardemir Karabük galibiyeti sonrasında futbolcuların ekstra izin talebini reddeden Igor Tudor, 4 haftada 12 puan toplamaları adına şimdiden ödülünü açıkladı: "Dörtte dört yapabiliriz. Bunu başarın size 1 değil, 2 gün ekstra izin."
Futbolcularının bu hafta için ekstra izin talebini reddeden Hırvat teknik adam , "Kasım ayındaki bu maç trafiğini başarıyla geçelim izin konusunu telafi edeceğim. Çok daha fazla çalışmalı çok daha iyi olmalıyız. 4'te 4 yapalım size 2 gün ekstra izin. Yani toplamda 4 gün izinli olacaksınız" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
