Umut Bozok: ''Gönlüm Galatasaray'da...''
Galatasaray'ın gündemindeki Umut Bozok, katıldığı canlı yayında gönlünün sarı-kırmızılı takımda olduğunu söylerken Lyon Başkanı Aulas'a da selam gönderdi.

Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Nimes forması giyen genç forvet Umut Bozok, Fransa'da bir radyo yayınına bağlandı.
Fransa 2. Ligi'nde geçtiğimiz gün Nimes'in Bourg en Bresse'yi 4-0 yendiği maçta bu sezonki 3. hat-trick'ine imza atan Umut Bozok, gönlünün Galatasaray'da olduğunu açıkladı.
Radyoda canlı yayına konuk olan Umut, Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'a da selamlarını iletirken, ''Gönlüm Galatasaray için atıyor. Fransa için konuşursam Lyon'u ve altyapı için yaptıklarını takdir ediyorum. İzlemesi çok güzel bir takım. Eğer bizi dinliyorsa başkan Jean-Michel Aulas'a da 'Merhaba' diyorum'' ifadelerini kullandı.
Milli takım hedefleri hakkında da konuşan Umut, ''Mücadeleci bir oyuncuyum. Fransa Milli Takımı'na kapıları kapatmıyorum. Fransızım ve henüz 21 yaşındayım. Ayrıca hala 21 yaş altı takımından da çağırılabilirim. Ben çalışmaya devam edeceğim'' dedi.
Yabancı fazlalığı nedeniyle gurbetçi transferine yönelen Galatasaray, bir süredir Umut Bozok ile ilgileniyor. 21 yaşındaki forvet bu sezon Nimes formasıyla 14 lig maçında 10 gole imza attı.
Umut Bozok'un 2020 yılına kadar Nimes ile sözleşmesi bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!
