Veltins Arena'da talihsiz sakatlık!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile deplasmanda oynadığı maçın ikinci yarısında sarı-kırmızılı takımın genç stoperi Semih Kaya talihsiz bir sakatlık yaşadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş karşılaşamsında Schalke 04'ü 3-2 yenerek çeyrek finale adını yazdıran Galatasaray'da takımının ikinci golünü kaydeden Burak Yılmaz, karşılaşmanın ardından bazı açıklamalarda bulundu.
Schalke 04 karşısında iyi oynadıklarını belirten Burak Yılmaz; "Biz gerçekten inanmıştık. İstediğimiz gibi oldu, şu an çok mutluyuz. Soyunma odasında çok değişik şeyler oluyor. Herkes dans ediyor, eğleniyor" sözlerini kaydetti.
Schalke 04 karşılaşmasında takımının ikinci golünü kaydederek Şampiyonlar Ligi gol krallığı yarışında iddiasını sürdüren golcü oyuncu bu konu hakkında; "Valla ben çok mutluyum. İnşallah nazar değmez. Gerçi nazar Gençlerbirliği maçında gitmiştir, kaçırdığım golden dolayı. Arkadaşlarımın ve hocamın çok emeği var. Herkese çok teşekkür ederim" açıklanmasında bulundu.
Yarı final şanslarını da değerlendiren 27 yaşındaki golcü; "Çeyrek finali de geçip yarı finale kalmak. Üst düzey takımlar var. Artık kim gelirse gelsin, aslanlar gibi oynadık. Biz hedefimizin üzerine çıktık. Yarı final neden olmasın, bakacağız" sözlerini kaydederek hedeflerinin yarı final olduğunu da belirtmiş oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, galibiyet serisini 3 maça yükseltti

Florian Wirtz'in tercihi Real Madrid

Bayern Münih'te Palhinha kararı!

Carlo Ancelotti'den ayrılık yanıtı ve tepki!

Bayern Münih'e Goretzka'dan kötü haber!

Xabi Alonso için 20 milyon euro!

Ferdi Kadıoğlu'ndan müjdeli haber!

Zeki Çelik, Fulham yolunda!

Victor Nelsson'dan Roma'ya kötü haber!

Tarihi maçta Manchester United, Lyon'u yıkarak yarı finale yükseldi!
