Yusuf Günay ve Mustafa Cengiz hastaneye yattı
Abdurahim Albayrak'tan sonra Fatih Terim'in de koronavirüse yakalanması üzerine başkan Mustafa Cengiz ile yardımcısı Yusuf Günay da test yaptırdı.
Anadolu Ajansı

Fotoğraf : AA
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile başkan yardımcısı Yusuf Günay'a koronavirüs testi yapıldı. Bir süre önce böbreklerinden bir operasyon geçiren Yusuf Günay, tedbir amacıyla 24 saat süresince gözlem altında tutulacak.
YUSUF GÜNAY: "SONUÇLAR ÇIKANA KADAR HASTANEDE"
Galatasaray 2. Başkanı Yusuf Günay yaptığı paylaşımda, "Test için geldiğim hastanede, sonuçlar çıkıncaya kadar yatarak tedavime başlanmasına karar verildi. Sonuçlar çıktığında sizleri bilgilendireceğim. Allah'a emanet olun." ifadelerini kullandı.
Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ile teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City, ligde kalma umutlarını son haftaya bıraktı!

Wolverhampton'dan ligde altı maçlık galibiyet serisi!

Borussia Dortmund'dan ligde büyük yükseliş!

Bayern Münih'ten şampiyonluğa son adım!

Andre Onana, Suudi Arabistan yolcusu

Real Betis'te Antony için karar!

Kevin De Bruyne için teklif masada

Manchester United'da sakatlık şoku

Heidenheim, deplasmanda hasreti bitirdi!

Ryan Giggs: "Amorim'in, bir United oyuncusunu anlamaya ihtiyacı var"
