Yusuf Günay'dan Ahmet Nur Çebi'ye cevap
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray İkinci Başkanı Yusuf Günay'a cevap verdi. Yusuf Günay ise Çebi'nin sözleri sonrası bir açıklama yaptı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'a cevap verdi.
Yusuf Günay, Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili olarak "Vodafone'da maç bitiminde yaşanan ve spor ruhuna yakışmayan olaylar bizleri üzdü. Sonuç ne olursa olsun fiziki müdahalenin izahı olamaz." ifadelerini kullanmıştı.
Bu sözlerle ilgili görüşü sorulan Çebi, "Yusuf Günay'a mı düştü bu iş? Yusuf Günay boş gezenin boş kalfası! Yakışmadı ona! Kavga iddiaları külliyen yalan." cevabını verdi.
GÜNAY: "BİZİ POLEMİĞE ÇEKMEK İSTİYORLAR"
Ahmet Nur Çebi'nin sözleri üzerine Yusuf Günay, Radyo Spor üzerinden cevap verdi. Günay, "Taraftarımız hiç merak etmesin cumartesi akşamı şampiyon olacağız. Galatasaray finallerin takımıdır. Konsantrasyonumuzu bozacak hiç bir konuya, tartışmaya girmeyeceğiz. Bizi ısrarla polemiğe çekmeye çalışsalar da bunu başaramayacaklar." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya 3 puan Dani Olmo'dan!

Manchester City, 90+4'de güldü!

Şampiyon PSG'nin 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi!

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!
