Yuto Nagatomo, tecrübesiyle...
Fatih Terim ve kurmayları Emre Taşdemir’e de güvense de, son 10 haftada Nagatomo’nun tecrübesine ihtiyaç olduğunu düşünülüyor.

Galatasaray’da sakatlığı sebebiyle Erzurum deplasmanında forma giyemeyen Yuto Nagatomo’nun tedavisi teknik heyet tarafından yakından izleniyor.
Terim ve kurmayları Emre Taşdemir’e de güvense de, son 10 haftada Nagatomo’nun tecrübesine ihtiyaç olduğunu düşünülüyor.
Japon yıldız bir süre Asya Kupası’na gitmişti.
FEGHOULI’YE GÖRE KOSTAS
Sabırlı, fırsatçı tilki gibi
Galatasaray’da devre arasında kadrosuna kattığı Kostas Mitroglou hakkında Sofiane Feghouli açıklamalarda bulundu. Cezayirli yıldız, Mitroglou için “Gördüğüm kadarıyla çok iyi çalışıyor ve kendisini geliştiriyor. Topla fazla buluşmasa da bu onun için mesele değil. Sahada sabırlı kalarak fırsatları değerlendirmeyi biliyor. Tıpkı bir tilki gibi” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı
