Konyaspor hazırlıkları sürüyor
Spor Toto Süper Lig'de sezonun son haftasında Konyaspor ile karşılaşacak Galatasarayımız, hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Ünder yönetiminde gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılı futbolcular, 5'e 2 çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı.
Antrenmana sakatlığı ve tedavisi süren futbolcular dışında tüm oyuncular katıldı. Arda Turan ve Çağlar Birinci antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Mustafa Sarp koşu yaptı. Kaleci Aykut Erçetin'in yanı sıra Anıl Dilaver'in de tedavisine devam edildi. Baros ve Pino ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Bu arada, teknik direktör Ünder, sezonun son maçı için futbolcularını kampa almazken, sarı-kırmızılı futbolcular yarın öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak maç saatini bekleyecek
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!
