Okan ilk idmanda

 

Anadolu Ajansı
Okan ilk idmanda
Galatasaray, 13 günlük devre arası izninin ardından Turkcell Süper Ligi'nde ikinci yarı maçlarının hazırlıklarına başladı.

Maddi kriz nedeniyle çeşitli spekülasyonların yaşandığı Galatasaray'da, oyuncuların protesto yapabilecekleri, teknik direktör Eric Gerets'in de Almanya'nın Schalke 04 takımıyla görüştüğü iddiaları ortaya atılırken, çalışmalara eksik başlandı.

Futbolcular, teknik direktör Eric Gerets yönetiminde Florya Atatürk Ormanı'nda yaklaşık 1 saatlik kros çalışması gerçekleştirdiler.

Antrenmanda yer alan tek yabancı oyuncu Çek Marek Heinz olurken, Afrika Kupası maçları nedeniyle Kamerun Milli Takımı kampında yer alan Saidou ile Song'un yanı sıra, Tomas, İliç ve Mondragon İstanbul'a henüz gelmedi.

Kolombiyalı kalecinin yarın takıma katılacağı belirtilirken, yine yaşanan kriz nedeniyle kendilerine kulüp baktıkları iddia edilen Tomas ve İliç için ise herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

Yeni transfer Okan Koç da takımla ilk antrenmanına çıktı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler