Song Kalli'nin gözüne girdi

 

Milliyet
Song Kalli'nin gözüne girdi
Galatasaray'da aldığı yüksek ücret sebebiyle yönetim tarafından Tomas ile birlikte gönderilmesi gündeme gelen Kamerunlu yıldız Rigobert Song, Almanya kampında sergilediği performansla Feldkamp'ın gözüne girmeyi başardı. Tecrübeli yıldız, Düsseldorf maçında hocasının kendisini ön liberoda oynatmasına ise "Benim için tam bir sürpriz oldu" yorumunu yaptı.

Song, orta sahada oynamayı hiç beklemediğini ancak hocası görev verdiğinde de itirazı olmadığını söyleyerek, "Ben elimden geleni yapmayı çalıştım. Kötü oynadığımı da düşünmüyorum. Feldkamp'ın benimle ilgili değişik bir düşüncesi olabilir" ifadesini kullandı.

Song, Galatasaray forması giymekten mutluluk duyduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini de belirterek, "Sezon sonuna kadar buradayım. O zaman şartlar ne gösterir bilemem" dedi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler