Song marka oluyor!

 

Türkiye
Song marka oluyor!
G.Saray savunmasının bel kemiği isimlerinden Rigobert Song, marka olma yolunda. Teknik Direktör Erik Gerets’le yaşadığı tartışmadan sonra yedek kulübesine mahkum olan Kamerunlu futbolcu, bugünlerde farklı bir heyecan içinde.

Futbol hayatının yanı sıra ticaretle de uğraşan ve başarılı futbolculuğunu tekstil sektörüne taşımak isteyen Song, yakın zaman içinde kendi ismini taşıyan blucinleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kamerunlu oyuncu Türkiye’de “Rigobert Song” markasıyla üretilecek blucinlerin büyük bir çoğunluğunu ülkesi Kamerun’da satmayı hedefliyor.

Sakarya belirleyici olacak

Hakkında Beşiktaş’la görüşüp el sıkıştığı şeklinde haberler çıkan Song, G.Saray’daki geleceğiyle ilgili planlarını Sakaryaspor maçından sonra yapmaya karar verdi. Siyah-beyazlı kulüpten ciddi teklif alan Kamerunlu futbolcu, hafta sonu Sakaryaspor’la oynanacak karşılaşmada Teknik Direktör Erik Gerets’in kadroda kendisine yer verip vermemesine göre tavrını belirleyecek. Savunmada Cihan ve Sabri’nin cezalı oluşu, yine sağ kanatta Hasan Şaş’ın sakatlığının bulunması üzerine forma şansı bulan Song, oynatılmaması durumunda kesin olarak sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler