"Sözleri tuttuk"

Almanya’da geçirdiği Noel tatilinden dönen teknik direktör Eric Gerets, ayağının tozuyla transfer için kolları sıvadı. Belçikalı hoca, yönetime sunduğu ilk raporda, gençlerin kiraya verilerek tecrübe kazanmasını istemiş ve takımdaki tüm futbolcular hakkındaki düşüncelerinin yer aldığı bir analiz yapmıştı.
Gerets’in dün Adnan Polat katılmayınca, Sezgin ile yaptığı görüşmede, eğer transfer yapılacaksa bu işin en kısa sürede bitirilmesini talep ettiği belirlendi.
‘Çalışma yaptık’
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, ellerinde bir futbolcu listesi bulunduğunu, bu yönde ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi. Sezgin, “Gerets’in sözleşmesi Haziran 2007’ye kadar devam ediyor.
Opsiyon maddesi yok kontratta. Wederson’u istedik, uçuk bir fiyat istediler, o defteri kapattık. 6 ayda büyük bir araştırma yaptık. Elimizde bize uyabilecek bir oyuncu listesi var. Ancak bunların hangisini ocakta alabilir şu an için net bir şey söyleyemem” diye konuştu.
‘Sözleri tuttuk’
Sezgin bunları belirtirken, Radyospor’a konuşan Adnan Polat’ın açıklamaları kafaları karıştırdı. Devre arasında kesinlikle transfer yapılmayacağını belirten Polat, Sezgin’in tam tersi bir görüş bildirdi. Gerets ile birbirlerini aşık olacak kadar sevmek zorunda olmadıklarını sözlerine ekleyen Adnan Polat, “Birbirimizle karşılıklı saygı çerçevesinde anlaşıyoruz. Sözleşmesi var ve işini yapıyor. Futbolculara paralarını günü gününe ödüyoruz. Verdiğimiz tüm sözleri tuttuk” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!

Wilfrid Ndidi için ayrılık gelişmesi!

Lamine Yamal: "Messi atamamış, ben atarım"

Antonio Rüdiger: "Yedi aydır ağrıyla oynuyordum"

Real Madrid, Xabi Alonso ile anlaştı!

Carlo Ancelotti, Brezilya'nın başına geçiyor!

Jamie Vardy, Premier Lig'de kalmak istiyor!
