Taktik çalıştık
Futbol takımımız çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Galatasaray.org

Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 11.00’den itibaren yapılan antrenman ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.
Antrenmanın ana bölümünde PAF takımının da katıldığı bir taktik çalışma yapıldı.
Abdul Kader Keita ve Barış Özbek bu antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldılar.
Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.
Antrenmanın sonlarında sol uyluk ön adalesine bir diz darbesi alan Emrah Yollu’nun tedavisine hemen başlandı.
Sol diz iç kısmında ağrıları olan Volkan Yaman’a yapılan kontroller sonucunda, kaval kemiği üst ucunda kemik ödemi saptandı. Volkan tedavisinin yanı sıra sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.
Tedavisi süren Mehmet Topal kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde sahada özel olarak çalıştırıldı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, FC Tobol ile Perşembe akşamı Ali Sami Yen Stadı’nda oynayacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarını 21 Temmuz Salı günü saat 10.30 ve 18.00’de basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok
