Taraftardan dostluk mesajı!

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilen buluşmada, iki takım tribün liderleri biraraya gelerek, sohbet etti ve centilmenlik çağrısında bulundu. Galatasaray tribün lideri Sebahattin Şirin, önlerinde bir Avrupa Şampiyonlar Ligi finali bulunduğunu, bunun da Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek, "Yarınki maç finalin bir provası gibi olacak. Bizler centilmen ve dostça bir maç geçeceğine inanıyoruz. Herkesin bu işte payı olmalı. Yarın herhangi bir olay çıkmayacaktır. Dostça bir maç izleyeceğiz" diye konuştu.
Fenerbahçe tribün lideri Nihat Özpolat (Sefa) ise, geçen sezon da Atatürk Olimpiyat Stadı’na geldiklerini ve burada çiçeklerle karşılandıklarını hatırlatarak, "Ben olay çıkacağını düşünmüyorum. Çok centilmence bir maç geçecek. İnşallah AB için önemli bir adım olacak" dedi.
Bu arada iki takımın tribün liderleri de, kupa finalindeki bilet fiyatlarının yüksekliğinden yakınarak, yarınki maçta tribünlerin dolmasının zor alacağını söylediler. Daha sonra iki takım taraftarları birlikte basın mensuplarına poz verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!
