Makale Yaz
dhakatr
Bu haberi yazdır
2016-2017 Yol Haritası Detaylı, Analizli !
 Haz
10
 2016

Merhaba Sevgili Galatasaray tarafları daha önce yazdıgım makalemdeki yazdıgım şeylerin hepsinin tersini yaptıkları için açıkcası çok karamsar bir durumdayım öncelikle işte o makalem: http://www.webaslan.com/makale/?action=read&id=7939

Bugün itibari ile geçmiş geçmiştir, burada yazdıgım şeyleri hiç bir yönetici okumayacak ve hayata geçmeyecek ancak bu sevgili galatasaray taraflarının bilinçlenmesi ve efektif ve kompakt düşünmesi için benim için önemlidir.

Galatasaray sadece bir futbol kulübü degil, tüm branşlara öncülük eden bir Spor kulübudur. Galatasaray'ın başkanın Misyon&Vizyon ve en önemlisi hiyerarşi konusunda prensip sahibi olması gerekiyor ama sayın özbek ile pek mümkün degil.

1-) Acilen Duygun hoca imza toplayıp seçime gidilmeli

2-) Adaylar: Ahmet Özdogan, Cem Uzan veya daha bu vizyonlara sahip bir aday olmalı.

3-) Yeni yönetim Hiyerarşiyi bilecek, Yönetimdeki üyeler 2. Başkan Başkan yardımcısı, Türkiyede tanınan saygı duyulan Galatasaray degerlerine bağlı ve onurlu dürüst insanlar olacak

4-) Sportif AŞ Terraone gibi Dış pazara hakim, Oyuncu alım satımında Takımın menfaatini kollayacak saygı duyulan bir sportif Direktör Lazım. Bu Sportif Direktör'ün yanına Transfer komute üyeleri olarak Derhal Haldun Üstünel ve A.Albayrak getirilmeli.

5-) Altyapı hocası olarak Riekenrik aslında en mantıklısı ama şu durumda Riekenrik'den başka bir hoca ile devam etmek çok mantıklı değil, Bu yüzden Altyapıya Riekenrik tarzı bir hoca almamız yanında Ümit davala veyahut hasan Şaş bulunmalı çünkü Galatasaray'ın gelenegini altyapısını iyi bilen isimler.

6-) Teknik Direktör. Riekenrik İle devam edilmeli( Takımı tanıyor) Yardımcı olarak Sergen Yalçın, Yılmaz Vural ikisinden birisi getirilmeli. Yerli ise Abdullah avcı bizim reçetemiz olur. Ayrıca Yardımcı Teknik direktör olarak görmek istedigim bir isim ise Didier Drogba :)

7-) Transfer: Transfer konusunda açıkcası avrupada olmayan bir takım olarak çok ahım şahım transfere gerek yok. M.Topal( Song) 1 tane forvet Ucuz maliyetli rodegalla gibi.

8-) Giden Oyuncular: Hamit, Yasin, Selçuk, Umut, Rodriguez, Donk, Chedjou, S.Kaya, Olcan Adın,Tarık Çamdal, Sabri

Dipnot: Bazıları bana Neden selçuk diyecek, Aldıgı yaşa tekabül aldıgı para, Oyunu yavaşlatması benim için İyi bir teklif gelirse gitmesi gerekenlerden.

9-) Diziliş:                         Muslera

Linnes            Koray   Hakan Carole(Telles)

Sinan          Sneijder     A.Song(M.Topal) Bruma

                         Podolski    Rodogella(Transfer)

Sizinde yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...